Ožujak – Mjesec edukacija u turizmu
Kategorija:
Novosti

Prije početka nove turističke sezone Turistička zajednica Grada Crikvenice će organizirati nekoliko edukativnih radionica za privatne iznajmljivače i turističke djelatnike.

Cilj edukacija je usavršavanje i razvoj ljudskih potencijala u turizmu na području Grada Crikvenice i podizanje konkurentnosti što bi u konačnici trebalo doprinijeti većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.

Prva edukacija održat će se  2. ožujka 2021. godine od 17:00 na temu: „Vođenje apartmana i kuća za odmor“ – predavač je Meri Čižmić Kraljević iz Interligo savjetovališta za obiteljski smještaj.

Druga edukacija nosi naziv „Izazovi poslovnog komuniciranja u turizmu u COVID vremenima“, a održat će se 9. ožujka 2021. godine u 17:00 sati – predavačica je dr.sc. Romana Lekić iz Udruge hrvatskih putničkih agencija.

Treća edukacija pod nazivom „Marketinško udruživanje iznajmljivača“ održat će se u utorak 16. ožujka od 17:00 sati – predavač je Nedo Pinezić iz savjetovališta za iznajmljivače Dantes.

Četvrta edukacija u ožujku nosi naslov „Ljubaznost na više načina“, koja će se održati 23. ožujka 2021. godine u 17:00, a predavač je Svjetlana Ranek Franjul.

Posljednja edukacija pod naslovom „Edukacija za davatelje turističkih usluga za stvaranje doživljaja kroz animaciju“,  je prvenstveno namijenjena hotelijerima, a održat će se 30. ožujka 2021. godine od 10:00. Predavačica je dr.sc. Romana Lekić iz Udruge hrvatskih putničkih agencija.

Sve navedene edukacije će se održavati putem online platformi, a za svaku od njih dobiti ćete poseban poziv putem e-maila te ćete se tada moći i prijaviti.

Veselimo se Vašem odazivu i želimo Vam što uspješniju 2021. turističku godinu.

X
Skip to content