Plesna poslastica „Croatia Dance Open“ u Crikvenici
Kategorija:
Novosti

Međunarodno plesno natjecanje „Croatia Dance Open“ održat će se u subotu, 1. travnja, u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici, s početkom u 10:00 sati.

Prvi dio dana natjecanja namjenjen je za najmlađe, a drugi dio za starije natjecatelje, koji se mogu predstaviti u jednoj ili više disciplina sa sljedećeg popisa:

Acrobatic/gymnastic, Argentine tango, Bachata, Belly dance, Break dance, Character/ethnic/folk – Plesni folklor, Cheerleading, Dance fitness, Disco dance, Disco fox, Disco-hustle, Disco swing, Urban style, Jazz dance, Balet, Latin- Latin show Majorette, Open, Salsa, Samba, Show dance, Street mambo, Nordic tango, Twirling, Mtv, Production number, Contemporary/modern, Kizomba, Merengue, Swing dance, Lyrical… Ukoliko na popisu nije navedena Vaša disciplina, molimo Vas da na e-mail: info@superdance.hr zatražite nadopunu discipline.

Ovo plesno nadmetanje pomno će pratiti stručni žiri sastavljen od osvajača brojnih državnih, europskih i svjetskih odličja.

U sklopu natjecanja održat će se battle show na koji se mogu prijaviti svi zainteresirani plesači svih disciplina i dobnih kategorija i to grupno ili pojedinačno, neovisno o prijavljenim točkama.

Dobrodošle su plesne skupine i plesači iz cijele Hrvatske i inozemstva, kojima je ovo prava prilika da pokažu svoje sposobnosti i plesna umijeća. Također, otvoreno je za sve plesne discipline i sve dobne kategorije.

Više informacija o ovoj plesnoj poslastici, kao i detalje o kotizaciji, možete pronaći na www.superdance.hr.

U ovome plesnom spektaklu možete uživati uz kupnju ulaznice po cijeni od 7,00 eura. Blagajna se otvara u 8:30 sati.

Organizatori se raduju prijavama plesačica i plesača u velikom broju, kao i zajedničkom druženju.

Posjetite Crikvenicu i uživajte u ovom plesnom spektaklu!

Skip to content