Početak novog ciklusa edukacija u sklopu projekta „Edukacijom do uspjeha“

U srijedu, 7. veljače 2024., započinje novi krug obrazovnih aktivnosti  kroz projekt „Edukacijom do uspjeha“.

Ovaj projekt, već godinama prepoznat i cijenjen među poduzetnicima i onima koji to žele postati, postaje epicentar znanja za sve one koji teže uspjehu.

Ciklus predavanja otvorit će gospođa Đurđica Mostarčić, šaptačica poduzetnicima, ovlaštena računovođa i iznimno tražena predavačica među poslovnim liderima. Fokus prvog predavanja bit će na temi „Novosti u poslovanju u 2024. godini“, pružajući poduzetnicima uvid u sve ono što ih očekuje tijekom ove godine.

Šaptačica poduzetnicima ističe se svojom praktičnošću, jasnoćom izlaganja te strašću za prenošenjem ključnih informacija poduzetnicima. Njezino bogato iskustvo u knjigovodstvu i računovodstvu za tvrtke malog i srednjeg poduzetništva, obrte, samostalne djelatnosti te neprofitne i proračunske organizacije garantira korisne uvide i primjenjiva znanja.

Osim toga, pročelnica Upravnog odjela za financije, turizam i gospodarstvo, mr. sc. Jasna Perhat, dipl. oec., predstavit će Prijedlog Programa mjera za poticanje razvoja poduzetništva na području Grada Crikvenice za 2024. godinu.

Sudjelovanje na ovim edukacijama je potpuno besplatno. Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom stvaranju uspješne poslovne budućnosti!

 

Skip to content