Popusti iznajmljivačima nadohvat ruke
Kategorija:
Novosti

Popusti iznajmljivačima nadohvat ruke

TZG Crikvenice nudi popuste iznajmljivačima

 

Turistička zajednica Grada Crikvenice je na adrese privatnih iznajmljivača, koji podmiruju svoje obveze u toj djelatnosti, poslala KARTICU ZA IZNAJMLJIVAČE.
Projekt je to koji je 2021. godine pokrenula Turistička zajednica Grada Crikvenice. Ova kartica privatnim iznajmljivačima, kod gospodarskih partnera koji su se uključili u projekt, omogućuje korištenje raznih pogodnosti i popusta na proizvode i usluge pri uređenju te opremanju svojih smještajnih kapaciteta i pripremanju objekata za turističku sezonu. Cilj projekta je povezivanje lokalnih gospodarstvenika i privatnih iznajmljivača, što će rezultirati povećanjem potrošnje u lokalnom gospodarstvu te podizanjem kvalitete usluga iznajmljivača. Neki od naših gospodarskih subjekata uključenih u projekt jesu: Trgovina elektromaterijala, kućanskih i elektronskih uređaja “Eldom”, “Frigo Kvarner” d.o.o. – prodaja, montaža i servis klima uređaja, Fotografska radnja “Foto Ivančić”, “Kimi Commerce” d.o.o. – trgovina keramičkim pločicama, sanitarijama i opremom za kupaonice, Obrt za proizvodnju plastične stolarije “Spoja-Plast”…
Popis svih partnera i pogodnosti koje oni nude nalaze se na poleđini dopisa koji su iznajmljivači dobili uz svoju karticu, kao i na https://www.rivieracrikvenica.com/popusti.

Kartica vrijedi do 31.12.2024., a svake godine izdavat će se nove kartice iznajmljivačima koji redovno podmiruju svoje obveze.
Zahvaljujemo svim gospodarskim subjektima koji su se uključili u projekt te pozivamo sve ostale, koji to još nisu učinili, da se priključe dolaskom u Turističko – informativni centar Crikvenica.

 

   VIŠE INFORMACIJA O POPUSTIMA

Skip to content