Potpisan kolektivni ugovor za radnike u JVP Grada Crikvenice
Kategorija:
Novosti

U Gradskoj upravi Grada Crikvenice potpisan je danas Kolektivni ugovor za radnike u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Crikvenice.

U ime Grada Crikvenice potpisivanju kolektivnog ugovora nazočili su gradonačelnik Grada Crikvenice Damir Rukavina i zamjenica gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović, Tihomir Puškarić povjerenik sindikalne podružnice Sindikata vatrogasaca Rijeka, dok je Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Crikvenice zastupao njen zapovjednik Robert Hrelja.

Svi su potpisnici  izrazili zadovoljstvo pregovorima i postignutim dogovorom kao i međusobnim pravima i obvezama obuhvaćenim ovim Ugovorom.

„Zadovoljni smo postignutim dogovorom i smatramo da su pregovori protekli konstruktivno. Sa zadovoljstvom mogu reći da su sve strane prilikom pregovora iskazale spremnost i volju uređenju međusobnih odnosa na dobrobit svih radnika. Vjerujem da smo svi skupa zadovoljni postignutim.“ istaknuo je gradonačelnik Rukavina.

Povjerenik sindikalne podružnice JVP Crikvenica g. Puškarić složio se sa izrečenim te izrazio zadovoljstvo, a ujedno i zahvalio svim sudionicima pregovora.

Skip to content