POZIV NA PARTICIPACIJU: Anketa u sklopu izrade projekta uređenja Šetališta I. Jeličića u Selcu
Kategorija:
Novosti

Grad Crikvenica provodi anketu od ključne važnosti za definiranje konačnog Idejnog projekta uređenja Šetališta I. Jeličića u Selcu. Cilj ove inicijative je oblikovati pristupačan javni prostor koji će poboljšati fluidnost komunikacije i protočnost prometa, promicati sigurnost pješaka te unaprijediti okruženje za obavljanje djelatnosti na terasama i u trgovinama. Nadalje, želimo potaknuti harmoničan suživot stalnih stanovnika ove važne ulice.

Pozivamo sve stanovnike Selca, ali i  sve koji posjećuju Selce  da se aktivno uključe u ovaj proces definiranja uređenja Šetališta I. Jeličića. Vaša participacija i iskustvo bit će od ključne važnosti u definiranju prostornih rješenja koja će zadovoljiti potrebe cijele zajednice.

Anketa će biti dostupna na našoj web stranici do 1. veljače 2024. godine. Ohrabrujemo vas da izdvojite nekoliko trenutaka svog vremena kako biste podijelili svoje stajalište, prijedloge i primjedbe te tako aktivno sudjelovali u oblikovanju budućnosti Šetališta I. Jeličića.

Vaš doprinos važan je korak prema stvaranju urbanog prostora prilagođenog potrebama i očekivanjima naše zajednice!

Link na anketu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYOPMfrjUedM2Ok60TFOV-34LLo6KpVDOVru0eK_ykaKfydA/viewform?usp=sf_link

Skip to content