Poziv za prijave na #BeCROactive nagrade 2021.

Ministarstvo turizma i sporta i ove će godine kao nacionalni koordinator Europskog tjedna sporta nagraditi one najaktivnije.

Po uzoru na #BeActive Awards u organizaciji Europske komisije, u prosincu će se održati dodjela #BeCROactive nagrada u četiri kategorije: „Lokalni heroj“, „Obrazovanje“ , „Socijalna uključenost“ i „Radno mjesto“.

Na #BeCROactive nagrade mogu se prijaviti: sudionici službenih događanja Europskog tjedna sporta, organizatori vlastitih inicijativa u sklopu Europskog tjedna sporta, pojedinci, udruge i ustanove koji rade na promicanju svijesti o važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću u lokalnoj zajednici, prijavitelji na #BeActive Awards Europske komisije i svi oni koji su težili ostvarenju zajedničkog cilja – aktivirati građane Hrvatske.

Prijaviti se možete najkasnije do 19. studenoga 2021. godine slanjem online obrasca kategorije u kojoj se želite prijaviti. Uz obrazac, potrebno je dostaviti do 4 fotografije i/ili videa te potpisan GDPR obrazac na e-mail: europski-tjedan-sporta@mints.hr

Više informacija o uvjetima prijave i prijavnu dokumentaciju možete pronaći na mrežnoj stranici Europskog tjedna porta https://europski-tjedan-sporta.hr/otvorene-prijave-za-becroactive-nagrade/

Skip to content