Prijem uspješnih ribolovca ŠRD Tunera Jadranovo
Kategorija:
Novosti

Jučer je u Gradskoj upravi Grada Crikvenice, održan prijem za uspješne ribolovce ŠRD Tunera Jadranovo, koji su zamijećeni svojim uspjesima na natjecanjima ribolovaca diljem Hrvatske.

Siniša Budisavljević, selektor ženske reprezentacije Hrvatske, te selekcije 55+, državni prvak u istoj kategoriji i predsjednik društva je uz aktivne i vrijedne članove uprave ojačao i omasovio članstvo društva.

Nakon osvojenih odličnih plasmana na županijskim i međužupanijskim prvenstvima, plasirali su se na državna natjecanja, te postigli odlične rezultate:

Muškarci:

  • U 21 brodica Pula: Antonio Rek, 4. mjesto; Laura Švrljuga 13. mjesto i David Gojković Jurotić 24. mjesto, a ukupno Antonio  i David 4. mjesto, uz razigravanje Antonia za popunu Hrvatske reprezentacije U 21 brod
  • U 21 brodica – Rijeka: Antonio Rek, David Gojković Jurotić i Leon Brnić 3. mjesto
  • Seniori brodica  Korčula – Siniša Budisavljević, 11. mjesto, plasman na Svjetsko prvenstvo
  • Seniori 55+, obala:  Siniša Budisavljević 1. mjesto pojedinačno

Žene:

Seniorke Lidija Vidas, Ivana Budisavljević, Mateja Budisavljević i i Barbara Pavičević plasirale su se na ekipno državno natjecanje kao jedna od dvije ekipe iz naše županije.

Također, svi natjecatelji u kategorijama U 16 obala, U 21 obala i seniorke obala, koji su se svojim rezultatima plasirali na međužupanijska natjecanja,

očekuju nastup na državnim natjecanjima koja se odvijaju na jesen, dok Sinišu i Ivanu Budisavljević očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu!

Uspješne ribolovce je primila zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika  gđa. Ivona Matošić Gašparović sa suradnicima.

Razgovor je protekao u ugodnom tonu, sa nepresušnim temama i dogodovštinama sa natjecanja, pri čemu su osmijehe na lica izmamili najmlađi koju su rekli da:

„jednostavno vole more i ribi aš tako vole i nono i otac“! Dalje i više nije ni potrebno, kako bismo cijenili i očuvali naše običaje, morsku floru i faunu, te smo im zbog toga zahvalni!

Uz uručenje prigodnih darova, obnašateljica dužnosti gradonačelnika istaknula je: „Zahvaljujem vam što svojim predanim radom, trudom i ljubavi prema moru i ribarstvu promičete ime Jadranova ali i čitave naše Crikvenice diljem svijeta.

Čestitam na svim dosadašnjim uspjesima te vam želim puno uspjeha i u nastavku sezone koja kreće početkom rujna uz tradicionalni pozdrav ROGI RIBARU!„

Skip to content