Program događanja na Rivijeri Crikvenica 1.-7. kolovoza 2022.
Kategorija:
Novosti

ponedjeljak, 1.8.2022., Jadranovo

U 19 h će u centru Jadranova na novom trgu u Grabrovoj početi Primorska noć. Šetnja centrom mjesta bit će još ljepša i zanimljivija. Očekuje vas bogata ponuda prirodnih i domaćih proizvoda, poput domaćeg sira, meda, džemova, rakije i likera. Na nekima od štandova će se moći pronaći i originalni suveniri i rukotvorine, idealni za poklon ili dragu uspomenu s putovanja.

ponedjeljak, 1.8.2022., Crikvenica

U 21 h će u centru Crikvenice početi zanimljiv i zabavan program pod nazivom Glazbene ljetne večeri u Crikvenici. Ima li boljih mjesta-domaćina od Crikvenice i Selca za večeri pune dobre glazbe, ugodnoga druženja, šumova mora, mediteranskog mirisa u zraku…? Zabavljat će nas talentirani glazbenici izvodeći poznate svjetske hitove. Jer glazba ovdje drugačije zvuči… Glazbeni gosti večere su grupa „Coffee Shop Acoustic“.

utorak, 2.8.2022., Crikvenica

U 19 h će u centru Crikvenice početi Primorska noć. Šetnja centrom mjesta bit će još ljepša i zanimljivija. Očekuje vas bogata ponuda prirodnih i domaćih proizvoda, poput domaćeg sira, meda, džemova, rakije i likera. Na nekima od štandova će se moći pronaći i originalni suveniri i rukotvorine, idealni za poklon ili dragu uspomenu s putovanja.

utorak, 2.8.2022., Selce

U 21 h će u centru Selca početi zanimljiv i zabavan program pod nazivom Glazbene ljetne večeri u Selcu. Ima li boljih mjesta-domaćina od Crikvenice i Selca za večeri pune dobre glazbe, ugodnoga druženja, šumova mora, mediteranskog mirisa u zraku…? Zabavljat će nas talentirani glazbenici izvodeći poznate svjetske hitove. Jer glazba ovdje drugačije zvuči… Glazbeni gosti večere su grupa „Splash“.

02.08.2022.

DRAMALJ – 20:30 lučica Pazdehova – Večer klapske pjesme

srijeda, 3.8.2022, Crikvenica

U 20:30 h će u centru Crikvenice na Veloj paladi početi Večer ribarske tradicije. Vrijednu baštinu i važan dio selačke povijesti pretočili smo u zanimljivo i edukativno događanje na otvorenom. U opuštenoj atmosferi  iskusne ruke ribara iz ribolovnog društva pokazat će vam vještinu ribarenja i pletenja mreža, a druženje će dodatno začiniti kapljica dobrog vina i pokoja frigana srdelica ili kanape.

srijeda, 3.8.2022, Selce

Pred 128 godina, točnije 4. kolovoza 1894. godine, u Selcu je otvoreno prvo javno uređeno kupalište. Osim što je važan dio tradicije, taj se dan smatra početkom organiziranog turizma moga mjesta. U čast tome, više od pola stoljeća obilježava se vrijedna tradicija te vlada slavljeničko raspoloženje. Manifestacija tome u čast nekada se zvala Venecijanska noć, a poslije je dobila naziv Dani turizma. Ovogodišnji će se Dani turizma održati 3. i 4. kolovoza.

Prvi dan manifestacije, 3. kolovoza, srijeda, počinje programom „Ususret Danu turizma“ i nastupima KUD-a „Neven“ Selce i gostiju u centru u 20:00 sati. Osim KUD-a „Neven, zabavljat će vas i KUD „Bribir“, Limena glazba Selce, Mažoretkinje Grada Crikvenice, VIS „Bonaca“ Senj te glazbeni sastav „Crazy Rock“ 

četvrtak, 4.8.2022, Selce

Pred 128 godina, točnije 4. kolovoza 1894. godine, u Selcu je otvoreno prvo javno uređeno kupalište. Osim što je važan dio tradicije, taj se dan smatra početkom organiziranog turizma moga mjesta. U čast tome, više od pola stoljeća obilježava se vrijedna tradicija te vlada slavljeničko raspoloženje. Manifestacija tome u čast nekada se zvala Venecijanska noć, a poslije je dobila naziv Dani turizma. Ovogodišnji će se Dani turizma održati 3. i 4. kolovoza.

Četvrtak, 4. kolovoza, nudi zabavu od jutarnjih sati, točnije od 10:00. Gastro i glazbena ponuda će se pobrinuti da osjetite dašak selačke tradicije – ribice i vino uz glazbenu kulisu „Trio Crikvenice“. Večernja fešta počinje važnim tradicionalnim dijelom proslave – iz selačke luke na panoramsku vožnju kreću barke osvijetljene feralima i ukrašene jasenovim granama. Na čelu ove romantične morske karavane bit će drveni jedrenjak „Paša“. Igor Delač i grupa „Point“ pobrinut će se za glazbeno-scenski spektakl. Ponoć je, kao i svake godine, rezervirana za vatromet, koji će uljepšati ovu ljetnu, čarobnu noć. 

četvrtak, 4.8.2022, Jadranovo

U okviru programa Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja – Proslava Oluje 2022. u Jadranovu se od 17:00 sati održava Natjecanje u kuhanju dagnji na buzaru. Od 21:00 sati planiran je koncert Josa Butorca, klape Vinčace i Tria Vivak. Program se održava u uvali Grabrova. 

petak, 5.8.2022, Crikvenica

U okviru programa Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja – Proslava Oluje 2022. u Crikvenici se od 16:00 sati održava Natjecanje u kuhanju kotlića u parku ispred hotela International u centru mjesta (Park palih za domovinu). Zabavljat će vas glazbeni sastav „Insula“ i Trio „Crikvenica“. Od 20:00 sati održat će se koncert Vitomira Ivanjeka u Crkvi Uznesenja BDM Crikvenica. 

subota, 6.8.2022., Selce

U 21 h će u centru Selca početi će Festival folklora „Summer in Kvarner“. 

nedjelja, 7.8.2022., Crikvenica

U 21 h će u centru Crikvenice početi će plesni show „Summer dance“. Noć posvećena plesu zasigurno će i vas rasplesati. Glazbeno-scenski spektakl zasigurno će biti nezaobilazno odredište za sve ljubitelje glazbe i raznovrsnih plesnih stilova. Probudite svoja osjetila i uspavane mišiće.

Skip to content