Riječka zimska liga u trčanju 21/22 7. kolo će se održati u Dramlju ovu nedjelju
Kategorija:
Novosti

Riječka zimska liga u trčanju održava se od 2004. godine i ove godine slavi svoje 17. izdanje. Zamišljena je kao mjesto okupljanja sportaša, trkača, triatlonaca i svih ostalih koji trče te kao mjesto druženja, zajedničkog treninga i razmjene iskustava.

“Zimska liga“, kako ju od milja zovu, svake godine počinje ujesen i kroz svojih 8. kola tradicionalno obilazi našu županiju od Rijeke, Kostrene, Kastva, Mošćeničke Drage, Novog Vinodolskog preko Bribira sve do Fužina i dalje. Tako će “Zimska liga“ ove nedjelje, 20. veljače posjetiti Dramalj! Na “Zimskoj ligi” trči se oko 6 km, ovisno od lokacije održavanja i odabrane staze, a u Dramlju će se trčati od Restorana “Faro” do kampa Kačjak i natrag, pa tako 2 kruga.

Svako kolo “Zimske lige” okupi stotinjak sudionika, što onih željnih rezultata, druženja i otkrivanja trkačkih staza širom Primorsko-goranske županije. “Zimska liga” je i uspomena na sportske junake našeg kraja poput Dejana Ljubasa i Igora Maleševića, čije ime danas nosi, dečke koji su živjeli zimsku ligu i zbog kojih ona danas postoji.

Triatlon klub “Rival“ vas poziva da se ove nedjelje pridružite posebnom, rođendanskom kolu “Riječke zimske lige u trčanju 21/22 – Igor Malešević“, jer upravo će 20. veljače Triatlon klub “Rival” navršiti 20 godina svoga postojanja.

Prijaviti se možete online na web stranicama Rivala https://rival.hr ili se informirajte preko njihovog Facebook profila https://www.facebook.com/tkrival.

Organizacija utrke provodi se prema važećim epidemiološkim pravilima.

Skip to content