Rivijera Crikvenica na sajmu u Berlinu
Kategorija:
Novosti

Najveći sajam turizma na svijetu, ITB Berlin, ove je godine od 7. do 9. ožujka 2023. godine okupio svjetsku turističku industriju, a na njemu se, kao i brojnih godina do sada, predstavila i Turistička zajednica Grada Crikvenice.

Nakon tri godine pauze, sajam je ponovno otvorio svoja vrata i veliku pozornost posvetio upravo zdravstvenom turizmu koji je ove godine po prvi puta predstavljen u samostalnom paviljonu. Veliki broj izlagača, njih preko pet i pol tisuća iz više od 160 zemalja svijeta predstavilo je svoju turističku ponudu poslovnim posjetitelja kojih je bilo preko 150 tisuća.

TZG Crikvenice nastupila je na zajedničkom štandu s hotelskom kućom Jadran Crikvenica Hotels & Camps, a pozicija štanda bila je u okviru velikog štanda TZ Kvarnera na kojem su još nastupili i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera, TZG Opatije, TZO Krka te Lošinj Hotels & Villas.

TZG Crikvenice i hotelska kuća Jadran održali su veliki broj sastanaka te su iznimno zadovoljni sajmom za kojeg smatraju da je jedan od najkvalitetnijih do sada.

ITB Berlin odlična je prilika za razmjenu iskustva i s hrvatskim i sa stranim kolegama. Sudjelovali smo na velikom broju predavanja i vidjeli brojne nove svjetske trendove u turizmu. Naš su štand posjetili predstavnici važnih emitivnih tržišta, a naši su partneri, Jadran d.d., optimistični zbog velike potražnje hotelskog smještaja u Crikvenici što daje naslutiti  da se turističko tržište Njemačke napokon oporavilo nakon tri pandemijske godine. ističe direktorica TZG Crikvenice Marijana Biondić

Skip to content