Selce posjetio kapetan zlatnih barakuda Ivan Krapić
Kategorija:
Novosti

U Termama Selce upriličen je danas prigodan doček za zlatnog kapetana hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivana Krapića.

Kapetana Krapića je, uz domaćicu dr. Vlastu Brozičević i osoblje Termi Selce pozdravila i zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović.

Prisutne je pozdravila dr. Brozičević te istaknula kako isključivo dobrom suradnjom svih dionika, od lokalne zajednice, zdravstvenih ustanova, turističkih djelatnika i svih ostalih – moguće je razvijati cjelogodišnji i održivi zdravstveni turizam.

“Želim Vam dobrodošlicu u Selce I Crikvenicu I da se ovdje osjećate kao kod kuće. Čestitam od srca Vama, Vašim suigračima I cijelom timu  hrvatske vaterpolo reprezentacije na zaista zasluženoj zlatnoj medalji i osvojenoj tituli prvaka svijeta u vaterpolu! Hvala vam na vašem trudu I upornosti, zahvaljujući Kojima ostvarujete ovakve zavidne rezultate I time promičete u svijetu naša mjesta, gradove I cijelu Hrvatsku.” – kazala je zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović.

Čestitamo našim zlatnim barakudama!

Foto: Grad Crikvenica

Skip to content