Solidarnost na djelu 2023.
Kategorija:
Novosti

Hrvatski Crveni križ ove godine obilježava 51. godinu sabirne akcije Solidarnost na djelu u sklopu koje će GDCK Crikvenica prikupljati novčanu pomoć namijenjenu najugroženijim stanovnicima za nabavku prehrambenih i higijenskih proizvoda uoči Božića.

Akcija će se provoditi, kao i protekle godine na javnim mjestima, u školama, te direktnim uplatama na žiro-račun.

GDCK Crikvenica će na vrijeme obavijestiti građane o mjestu i vremenu organizacije štandova u mjestima Selce i Jadranovo, a akcije u Crikvenici i Dramlju će se održati prema slijedećem rasporedu:

  • Crikvenica – petak 13.10.2023. ispred Maxi Konzuma u vremenu 9-11 sati
  • Dramalj – utorak 17.10.2023. ispred Zadružnog doma u vremenu 9-11 sati

Građani donacije mogu uplatiti od 12.10.2023. i na poseban račun otvoren samo za ovu akciju kod Erste&Steiermaerkische bank d.d.: IBAN – HR9624020061500134243 

Uplate na račun se primaju isključivo u vremenu 12.10. – 15.11.2023., budući je račun otvoren za akciju koja će se provoditi u ovom vremenskom periodu.

Za svaku donaciju građani će dobiti bonove u vrijednosti donacije.

U akciju su se i ove godine uključile sve škole na području Grada Crikvenice, te će akciju organizirati putem svojih povjerenika za Crveni križ.

Obavještavamo sve građane da se u akciji prikupljaju isključivo novčana sredstva, odjeća i obuća se NE prikupljaju.

Zahvaljujemo unaprijed na sudjelovanju i doprinosu svim građanima i volonterima, te svima koji su na bilo koji način uključeni u ovu akciju tijekom svih godina. Molimo građane da i ove godine pokažu svoju plemenitost, te tako pomognu svima onima kojima je pomoć potrebna.

Foto: Pixabay

Skip to content