Sretno Matija!
Kategorija:
Novosti

Jučer je kao član ekipe s hrvatskom muškom juniorskom rukometnom reprezentacijom u Njemački Magdeburg, na Svjetsko prvenstvo otputovao naš sugrađanin Matija Car, talentirani ljevoruki krilni igrač, koji je prve rukometne korake napravio u crikveničkom Rukometnom klubu Mornar Crikvenica.

Velika stvar je baviti se sportom, biti uspješan u tome, ostvariti predispozicije talenta, a kad kao posljedica svega stigne poziv za nastupe u najdražem dresu, ispunjava ponosom sve nas,
zato poželimo Matiji i cijeloj hrvatskoj ekipi sportsku sreću!

Znanje i snagu imaju za ostvarenje snova!

Inače, Hrvatska se nalazi u skupini A zajedno s Francuskom, Poljskom i SAD-om. Prvi susret igra protiv Francuske, 20. lipnja u 19.30 sati. Drugi je na rasporedu dva dana kasnije protiv Poljske u 17.15h, a treći dan poslije, 23. lipnja u 15.30 sati. Svi susreti skupine A igraju se u GETEC Areni, koja pripada njemačkom Magdeburgu novom prvaku Europe.

Hrvatska muška juniorska reprezentacija otputovala je jutros u Njemačku koja je zajedno s Grčkom domaćin 24. Svjetskog prvenstva od 20. lipnja do 2. srpnja ove godine. Izbornik Andrija Nikolić odveo je u Magdeburg gdje Hrvatska igra susrete prvog kruga, 18 igrača koje je imao na raspolaganju u posljednjoj fazi priprema u Prelogu (izvor teksta i fotografije www.hrs.hr).

Gradonačelnik sa suradnicima
Crikvenica, 19. lipnja 2023.

Skip to content