Sudjelovanje TZG Crikvenice na najvećem sajmu svjetske turističke industrije – ITB Berlin
Kategorija:
Novosti

Sudjelovanje TZG Crikvenice

na najvećem sajmu svjetske turističke industrije – ITB Berlin

 

Najveći sajam turizma na svijetu, ITB Berlin, ove je godine od 5. do 7. ožujka okupio svjetsku turističku industriju, a na njemu se, kao i brojnih godina do sada, predstavila i Turistička zajednica Grada Crikvenice.
Veliki broj izlagača, njih preko  5.500 iz 170 zemalja svijeta, predstavilo je svoju turističku ponudu poslovnim posjetiteljima kojih je bilo preko 100.000.
TZG Crikvenice nastupila je na zajedničkom štandu s hotelskom kućom Jadran Crikvenica Hotels & Camps, a pozicija štanda bila je u okviru velikog štanda TZ Kvarnera na kojem su još nastupili i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera, TZO Krka te Lošinj Hotels & Villas. Na štandu TZ Kvarnera se u utorak, 5. ožujka, održala konferencija za medije kako bi se najavilo domaćinstvo Godišnjoj skupštini europskog strukovnog udruženja autobusera, RDA, koja će se u listopadu ove godine održati u Rijeci.
TZG Crikvenice i hotelska kuća Jadran održali su veliki broj sastanaka te su iznimno zadovoljni sajmom i brojem posjetitelja.

Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice, osvrnula se na ovogodišnji sajam:
„Ovaj sajam ne čine samo poslovni susreti, on je izvrsna prilika da se vidi u kojem se smjeru razvija turistička industrija. Predstavili smo novitete na Rivijeri Crikvenica i razgovarali s brojnim partnerima.
Njemačko je tržište već godinama naše najjače tržište i raduje nas njihov snažan, konstantni interes za našom ponudom.“

„Na ovogodišnjem globalnom turističkom sajmu ITB Berlin, Jadran Hotels & Camps postigao je značajne rezultate. Sudjelovanje na sajmu omogućilo je obnovu i jačanje odnosa s postojećim partnerima, istovremeno otvarajući vrata novim poslovnim prilikama. Primijetili smo rastući interes agencija iz Poljske, Austrije, Slovenije i Mađarske za područje Kvarnera. Uočavajući potrebu tržišta za jedinstvenim doživljajima i pažljivo biranim uslugama koje zadovoljavaju želje suvremenog gosta, fokusirani smo na pružanje autentičnog iskustva. Ove godine s optimizmom gledamo prema budućnosti, očekujući značajan napredak u turističkoj sezoni. Radujemo se suradnji s novim partnerima i ostvarivanju uspješnih rezultata u nadolazećem razdoblju“, rekla je Tea Murseli, direktorica prodaje i marketinga u tvrtki Jadran Hotels & Camps.
TZG Crikvenice će u ovoj godini na još trima sajmovima predstaviti našu rivijeru – u Beču, Riminiju i Wroclawu.

Kontakt osoba:
Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice
e-mail: marijana.biondic@tzg-crikvenice.hr
mobitel: 099 315 9551

 

 

Turistička zajednica Grada Crikvenice
www.rivieracrikvenica.com
info@tzg-crikvenice.hr
+385 51 241 051

Skip to content