Sufinanciranje prijevoza srednjoškolaca i studenata u 2022./2023.
Kategorija:
Novosti

Obavijest roditeljima, učenicima i studentima!

Sufinanciranje prijevoza učenika srednjoškolaca i studenata u školskoj odnosno akademskoj 2022./2023. 

Grad Crikvenica objavljuje Javni poziv za prikupljanje dokumentacije za sufinanciranje prijevoza srednjoškolaca i studenata s područja Grada Crikvenice za školsku, odnosno akademsku godine 2022./2023. Ovim putem ispričavamo se što je Javni poziv objavljen s zakašnjenjem. Do toga je došlo iz  objektivnih razloga, a to je povećanje cijena troškova energenata koja se odrazila i na troškove prijevoza. Uslijed takvih okolnosti i Uredba Vlade Republike Hrvatske ove godine pristigla je kasnije. U skladu s našim unaprijed formiranim proračunom nastojali smo roditeljima naših učenika i studenata u čim većoj mjeri izaći u susret prilagodivši se novonastaloj cijeni javnoga prijevoza.

Grad Crikvenica Upravni odjel za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu 

Pravo na sufinancirani prijevoz ostvaruju: redovni učenici i studenti sa prebivalištem na području Grada Crikvenice 

Zahtjev – može se preuzeti ovdje link za obrazac ili preuzeti osobno u Gradskoj upravi Grada Crikvenice, Kralja Tomislava 85, soba broj 15, na ulaznoj porti.

(u slučaju maloljetnosti, obrazac potpisuje roditelj)

Uz zahtjev, potrebna je                                   

– preslika osobne iskaznice ili potvrda o prebivalištu korisnika (učenika ili studenta);

– potvrda o upisu u obrazovnu ustanovu (školu, fakultet).

Prijave se dostavljaju elektronskim putem, na mail adresu:

dubravka.mijalic@crikvenica.hr ili osobnom predajom na gore navedenoj adresi.

Apeliramo na korisnike da dostavu dokumenata vrše elektronskim putem, a izuzetno u opravdanim razlozima mogu se dokumenti osobno predati (u slučaju predaje dokumentacije mailom, obrazac ne treba biti potpisan) uz obvezne  podatke roditelja (ime, prezime, adresa) u slučaju maloljetnosti.

Predajom zahtjeva i pripadajućih dokumenata, ostvaruje se pravo na kupnju karte s popustom u poslovnici Autotrans Arriva u Crikvenici, počevši od 15.rujna 2022.

Napomena:

  • učenici Osnovnih škola na području Grada Crikvenice, potrebnu dokumentaciju za prijevoz rješavaju u tajništvu škole (za city bus za područje mjesta Crikvenica, kao i prijevoz učenika osnovnih škola Jadranovo – Crikvenica, Dramalj – Crikvenica te Selce – Crikvenica)
  • Učenici Srednje škole Dr. Antuna Barca Crikvenica, s prebivalištem na području Grada Crikvenice, dokumentaciju za subvencionirani prijevoz mogu riješiti u tajništvu škole ili na gore opisan način, osobnom predajom dokumentacije.

Pravo se može ostvariti tijekom cijele školske godine uz uvjet redovnog upisa i prebivališta na području Grada Crikvenice!

Crikvenica, 14. rujna 2022.

PRIVITAK:

Skip to content