Sveti Nikola stiže u grad

U srijedu 6. prosinca sveti Nikola posjetiti će Crikvenicu. To je njegova već tradicionalna šetnja u sklopu koje će obići matične škole i vrtiće u Crikvenici te  područne škole i vrtiće u Selcu, Dramlju i Jadranovu i crikveničkim mališanima podijeliti poklone, kojih je ove godine pripremio gotovo 1000!

Za svu djeca koja ne idu u vrtić, sveti Nikola će poklone ostaviti u Gradskoj knjižnici u Crikvenici, gdje ih se može preuzeti tijekom čitavog prosinca unutar radnog vremena knjižnice uz pozivnicu koja će svakom djetetu stići u njegov poštanski sandučić.

Kako je u prosincu jako velika gužva i strka može se dogoditi da pozivnica ne stigne na vrijeme do poštanskih sandučića.

Ukoliko neko dijete nije zaprimilo pozivnicu na vrijeme, molimo roditelje da se jave u Gradsku upravu Grada Crikvenice na telefon 455-404 ili e-mail: info@crikvenica.hr i poklon će mu biti osiguran.

Osim poklona i dobrog veselja koje će sveti Nikola donijeti, za naše najmlađe sugrađane organizirana je u srijedu i predstava za djecu „MOJ PRIJATELJ MRAZ“ u izvedbi Gradskog kazališta lutaka Rijeka, koja će se održati u dvorani Zora i to u dva termina – u 17:00 i u 18:30 sati. Ulaz je besplatan, a nakon predstave organizirano je slikanje sa svetim Nikolom.

„Grad Crikvenica već tradicionalno osigurava poklone za svu djecu, od rođenja do 4. razreda osnovne škole. Iz godine u godinu trudimo se osmisliti i osigurati zabavne i edukativne poklone, ali naravno da se tu nađe i poneki slatkiš, kojem se djeca vesele. Pozivamo svu djecu i roditelje na predstavu u dvoranu Zora u srijedu, ali i da posjete i ostale programe i aktivnosti koje smo ove godine pripremili u sklopu Adventa u Crikvenici.“ – istaknula je zamjenica gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović.

Skip to content