Toni Milun održao radionicu za srednjoškolce “Obogati se znanjem”
Kategorija:
Novosti

Jučer je u prepunoj dvorani Srednje škole dr. Antuna Barca u Crikvenici poznati nagrađivani profesor Toni Milun održao predavanje i radionicu na temu financijske pismenosti pod nazivom „Obogati se znanjem“.

To je ujedno bila i posljednja u nizu radionica u sklopu projekta „Edukacijom do uspjeha“, koji Grad Crikvenica uspješno provodi već niz godina.

Predavanje i radionica „Obogati se znanjem“ pružila je učenicima odgovore na tri važna pitanja: ako trošiti manje/pametnije, kako zarađivati više, te kako uložiti razliku da ostvarimo što veći prinos, uz što manji rizik.

Zanimljivo predavanje na kojem se tražilo mjesto više pružilo je našim srednjoškolcima također i neka nova saznanja.

Naučili su, između ostaloga, razliku između želja i potreba, pravilno postavljanje ciljeva, pravilo 24 sata, pravilo 50 : 30 : 22, štetnost korištenja “minusa” na tekućem računu i što znači platiti kamatu, kao i razliku između štednje, investiranja i špekuliranja.

Ono, možda najvažnije, što su svi polaznici ove radionice naučili jest da je najvažnije od svega ulagati u sebe i svoje znanje jer je to najsigurnija i najisplativija investicija!

Foto: Grad Crikvenica

Skip to content