Kartica za iznajmljivače: Turistička zajednica povećala broj partnera
Kategorija:
Novosti

Pozivaju se iznajmljivači da preuzmu karticu s popustima

Tijekom 2021. godine kao podršku turističkoj industriji, TZG Crikvenice je aktivno provodila niz aktivnosti i projekata. Pored redovnih aktivnosti, zbog specifičnih uvjeta uzrokovanih pandemijom osmišljene su dodatne mogućnosti sufinanciranja i pogodnosti, osobito za obiteljski smještaj, koji ima značajan udio u ukupnom broju turističkih noćenja na Rivijeri Crikvenica.

Budući da su aktivnosti naišle na dobar odaziv, odlučeno je da se nastavlja projekt pod nazivom Kartica za iznajmljivače. Ova kartica privatnim iznajmljivačima omogućuje korištenje raznih pogodnosti i popusta na proizvode i usluge pri uređenju i opremanju svojih smještajnih kapaciteta te pripremanju objekata za turističku sezonu. Karticu mogu preuzeti svi registrirani privatni iznajmljivači, a koji su evidentirani u sustavu eVisitor i nemaju nepodmirenih obveza prema TZG Crikvenice.

„Izuzetno nas veseli da gospodarstvenici i obrtnici podržavaju ovaj projekt jer smo time ispunili cilj projekta, a to je povezivanje lokalnih gospodarstvenika i privatnih iznajmljivača koji će rezultirati povećanjem potrošnje u lokalnom gospodarstvu. Ove godine smo dobili i nekoliko novih partnera, koji su se javili na otvoren poziv za priključenjem projektu. Vjerujemo da će popusti, koje iznajmljivači mogu dobiti kroz korištenje ove kartice, ići u smjeru podizanja kvalitete smještajnih jedinica. Pozivamo sve iznajmljivače da se jave u Turističko-informativni centar Crikvenica kako bi preuzeli svoju karticu.“ poručuje Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice.

Partneri gospodarstvenici/obrtnici su: “Betula” d.o.o. – trgovina keramike i sanitarne opreme; Cvjećarnica “Bubamara”; “Dijob” d.o.o – trgovina vodovodnog materijala, instalacijskog materijala za grijanje, solarni sistemi, oprema za kupaonice; Trgovina elektromaterijala, kućanskih i elektronskih uređaja “Eldom”; “Frigo Kvarner” d.o.o. – prodaja, montaža i servis klima uređaja; Obrt za visokotlačna čišćenja i uređenja krajolika “H2O”; “Klement Studio” – fotografiranje apartmana; “Lanavi Pharm” d.o.o., specijalizirana prodavaonica lijekova i medicinskih proizvoda; Cvjećarna “Ljubica” d.o.o.; Obrt “Vodoinstalacije Maro-Gustić”, odštopavanje, vodoinstalacije, solarni sistemi i ostale instalacije; Trgovački obrt Pelić, prodavaonica željezne robe, boje i stakla, električnih aparata za kućanstvo i dr.; “Staklarna Crikvenica”; “Storm” – prodaja i servis računala, prodaja računalne opreme, prodaja i postavljanje alarma i videonadzora; Obrt za trgovinu “Toaletico” – trgovina higijenske konfekcije i sredstava za čišćenje; Oxy G j.d.o.o.- pranje i kemijsko čišćenje tekstila i proizvoda, čišćenje kuća i apartmana; Fotografska radnja “Foto Ivančić”; Obrt “Krojački salon Ella”; Obrt za klimatizaciju “Frosty”- prodaja, montaža i servis klima uređaja; Stolarska radnja “Hrast” i “Matej Floors” d.o.o., prodaja i postavljanje parketa, laminata, PVC vinilya, drvenih i wpc decking terasa.

Popis se proširuje novim partnerima: Kimi Commerce d.o.o. (poslovnica Crikvenica), trgovina keramičkim pločicama, sanitarijama i opremom za kupaonice; Roltek d.o.o., trgovina za prodaju i montažu sjenila (rolete, garažna vrata, komarnici, sjenila); Obrt za proizvodnju plastične stolarije “Spoja-Plast” i Vid-Mar d.o.o., trgovina elektromaterijala.

Ponuda za koju iznajmljivači mogu osigurati popust se može pronaći ovdje.

Uskoro će se iznajmljivači moći javiti na Javni poziv za prijavu programa financiranja marketinških aktivnosti iznajmljivača u okviru programa rada TZG Crikvenice za 2022. godinu. Sufinancirat će se ulaganja u marketinške aktivnosti poput dizajna interijera, fotografiranja i izrade video zapisa interijera i eksterijera smještajnih objekata, nabava softvera za vođenje obiteljskog smještaja, izrada promidžbenih materijala do iskorištenja sredstava.

I dalje je otvorena mogućnost prijave iznajmljivača na seriju besplatnih predavanja „Edukacije utorkom“, koja kreće od 1. ožujka. Edukacije će se održavati putem online platforme, a za sudjelovanje se je potrebno prijaviti na e-mail: prijava@tzg-crikvenice.hr. Predavanja će turističkim djelatnicima omogućiti osvježavanje i proširivanje znanja vezano uz sve teme koje utječu na njihovo poslovanje poput: administrativno poslovanje u 2022., novi trendovi u turizmu, priprema smještaja i poboljšanje bookinga preko online kanala, kako s gostom „kliknuti“ na prvu te druge.

Obzirom da je izuzetno važno biti pravovremeno obaviješten o svim promjenama i trendovima u turizmu, molimo turističke djelatnike na uključivanje u direktnu komunikaciju. To je moguće dostavom kontakta i e-mail adrese za primitak newslettera ili uključivanjem u viber zajednice za iznajmljivače i događanja. Iznajmljivačima se i dalje nudi mogućnost korištenja online pretplate na specijalizirani časopis Apartman Plus.

O svim navedenim aktivnostima više informacija može se pronaći na web stranici www.rivieracrikvenica.com ili u TIC-u Crikvenica, Trg Stjepana Radića 1c te na telefon (0)51 241-051 u radno vrijeme ponedjeljak-petak 8-15 sati i subotom 8-13 sati.

Skip to content