U petak budite dio utrke Cro Race u Crikvenici
Kategorija:
Novosti

Crikvenica će u petak, 1.10.2021. biti domaćin cilja 4. etape velike međunarodne biciklističke utrke Cro Race.

Dvjestotinjak ponajboljih biciklista svijeta vozit će hrvatskim cestama te će i ove godine utrka biti jedan od najznačajnijih sportskih događaja u našoj zemlji. Da je riječ o doista globalnom projektu govori činjenica da će utrku prenositi televizijske kuće u gotovo 180 zemalja svijeta na svih šest kontinenata, što dokazuje da je ovo iznimna promocija Hrvatske i njenih turističkih potencijala.

Očekivano vrijeme cilja utrke na Trgu Stjepana Radića je oko 16:45 sati, a program praćenja utrke uz zabavni Kids Cro Race na trgu počinje od 12:30 sati pa vas pozivamo da u petak dođete u centar Crikvenice, podržite bicikliste i budete dio ovog velikog događaja.

Važno je napomenuti da će na cijelome crikveničkome području 1. listopada biti posebna prometna regulacija, koja uključuje zatvaranje dionice D8 Jadranske magistrale kako se budu približavali biciklisti iz Zadra i to u Selcu, Crikvenici i Dramlju od 15:00 do 17:30 sati te zatvaranje prometa na relaciji (Crikvenica) D8 – Zidarska ulica – Kotorska ulica – Vinodolska ulica – Frankopanska ulica – Ulica Ivana Skomerže – Trg Stjepana Radića – Strossmayerovo šetalište – Gajevo šetalište – (Dramalj) Prilaz obali – 5090 Dramalj – D8, i to od 15:00 do 17:30 sati. Promet će biti moguć samo djelomično lokalno ispod magistrale u Jadranovu i Selcu. Također će u vremenu od 8 do 18 sati biti onemogućen parking vozila na Strossmayerovom šetalištu te parking uz Ulicu Ivana Skomerže u Crikvenici.

Detaljnije se informacije o utrci Cro Race mogu pronaći na internetskoj stranici http://www.crorace.com, a novosti vezane uz 4. etapu utrke u Crikvenici na web stranici www.rivieracrikvenica.com.

Organizator utrke: Top Sport Events d.o.o.
Partneri organizacije cilja 4. etape: TZG Crikvenice, Grad Crikvenica, Eko-Murvica, ŽLU Crikvenica
Destinacijski partneri 4. etape: Primorsko-goranska županija, Zadarska županija, Grad Zadar, Općina Starigrad-Paklenica i Grad Crikvenica.

X
Skip to content