Upitnik za ispitivanje javnog mnijenja o radu ovoga Muzeja Rijeka
Kategorija:
Novosti

U okviru izrade novog Plana razvoja Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka za razdoblje od 2022. do 2027. godine, kojeg Regionala razvojna agencija Primorsko-goranske županije izrađuje za Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka,  objavljen je Upitnik za ispitivanje javnog mnijenja o radu ovoga Muzeja. Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka (PPMHP) središnja je muzejska ustanova Primorsko-goranske županije. Svojim se stalnim postavom i mnogim vrijednim izložbama iz svog ili fundusa ostalih hrvatskih muzeja uključuje u obilježavanje važnih događanja vezanih uz povijest i kulturu Rijeke, Primorsko-goranske županije i Hrvatske, otkrivajući i tako djeliće nedovoljno poznate prošlosti.

Svrha ovoga upitnika je prikupiti mišljenje javnosti, građana/ki i posjetitelja/ica Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka o njegovim prednostima i potrebama te njegovoj važnoj ulozi u kulturnom životu Primorsko-goranske županije, kako bi se na što kvalitetniji način unaprijedio rad muzeja te predvidjeli njegovi razvojni smjerovi koji će odgovarati potrebama stanovništva, ali i biti u skladu s nacionalnim, europskim i globalnim trendovima u kulturi. U cilju što kvalitetnije obrade podataka, u nastavku Vam dostavljamo upitnik, koji se odnosi na rad PPMHP-a u njegovom sjedištu u Rijeci kao i njegovim dislociranim zbirkama, a za koji Vas ovom prilikom molimo da popunite s potrebnim odgovorima.

Procijenjeno vrijeme potrebno za popunjavanje upitnika je najviše 10 minuta. Upitniku možete pristupiti na sljedeće načine:

Više informacija o istraživanju dostupno je na poveznici https://prigoda.hr/2022/01/29/sudjelujte-u-ispitivanju-misljenja-javnosti-o-pomorskom-i-povijesnom-muzeju-hrvatskog-primorja-rijeka/  te na našim društvenim mrežama. Upitnik će biti otvoren do 10. veljače 2022. godine te Vas pozivamo da ovu informaciju podijelite na Vašim društvenim mrežama, s Vašim korisnicima i drugim kontaktima koji bi mogli biti zainteresirani za sudjelovanje u ispitivanju javnoga mnijenja o potrebama Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka.

Skip to content