Upitnik za mlade od 15 do 30 godina
Kategorija:
Novosti

Pokazati što trebamo, što ne valja ili što je dobro, nije lako. Do promjena možemo doći samo zajedno!

Ako si mlada osoba koja živi na području grada Crikvenice i imaš od 15 do 30 godina, onda se ove aktivnosti odnose na tebe. Bez obzira na to jesi li učenik ili student, nezaposlena ili zaposlena osoba, živiš li u obitelji ili si na studiju negdje van Crikvenice, pozivamo te da ispuniš ovaj upitnik i tako doprineseš unaprjeđenju postojećih i uvođenju novih programa koji će poboljšati i tvoj život.

Izdvoji 10 minuta za ispunjavanje ovog upitnika. Tako ćeš i ti dati svoj doprinos kvaliteti života mladih u Crikvenici.

Podatke prikuplja, obrađuje i interpretira DIP, pa im se za sva pitanja slobodno obratite, mailom na dip@dip.hr  ili porukom na Facebook stranici udruge DIP (Društvo za istraživanje i potporu).

Izradi programa za mlade Grada Crikvenice možeš doprinijeti i tako što ćeš:

1. distribuirati poveznicu za upitnik na svojim komunikacijskim kanalima: mrežnoj stranici, među kolegama, društvenim mrežama (Facebook, Instagram)

2. pozvati mlade koje poznaješ da ispune ovaj upitnik

3. podijeliti poveznicu u tvrtki u kojoj radiš, sportskom klubu ili na bilo koji način dati nam podršku da što više mladih od 15 do 30 godina ispuni ovaj upitnik.

Poveznica na upitnik: https://forms.gle/PdMncBc5kxKZM9Wt5

Ovaj upitnik sastavni je dio projekta Europe Goes Local. Grad Crikvenica sudionik je projekta strateškog partnerstva Europe Goes Local – Supporting Youth Work at the Municipal Level – Lokalni rad s mladima. Projekt Europe Goes Local najveći je europski projekt u području rada s mladima te se provodi uz financijsku potporu programa Erasmus+ i za cilj ima poboljšati kvalitetu rada s mladima, posebice kroz jačanje suradnje između različitih dionika na lokalnoj razini, predstavnika jedinica regionalne i lokalne samouprave te osoba aktivnih u radu s mladima.
Sudjelovanje mladih izričito je važno u svim fazama izrade programa, kao i u koracima koji slijede nakon izrade programa. Mladi su, prema hrvatskim javnim politikama, osobe od 15 do 30 godina. Svjesni smo da postoje različite potrebe mladih te je ovo prilika da se aktiviraš i učiniš svoj, kao i život drugih mladih, boljim. Temeljem rezultata ovog istraživanja i drugih dodatnih načina ispitivanja potreba i izazova s kojima se suočavaju mladi, poboljšat će se postojeći i pokrenuti novi programi za mlade.

Skip to content