Uskoro drugo izdanje uspješne manifestacije “Moja mala kala”

U snu sretan svake noći, Crikvenicom ja ću proći,
jer je tamo moja kala, kala što mi radost dala…

Dušu grada čine ljudi, njihovi običaji, tradicija, kultura, gastronomija… Sve to, ali i puno više, predstavit će Crikvenica u drugom izdanju manifestacije „Moja mala kala“. Prošlogodišnja premijera ovog događanja izazvala je lavinu oduševljenja, kako među domaćim ljudima, tako i među posjetiteljima našega grada. O tome se pričalo mjesecima nakon „Moje male kale“, sve sa željom da traje više dana. Turistička zajednica Grada Crikvenice je ispunila želje posjetitelja i organizirala drugo izdanje „Moje male kale“ kao dvodnevnu manifestaciju, koja će se održati 19. i 20. srpnja od 20:00 sati.

Svaka će kala opet šaputati svoju priču, a dvorišta će se otvoriti za posjetitelje kao romantični vremeplovi. Na više nas lokacija očekuju glazbeni nastupi, prezentacije starih zanata i alata, crikveničke nošnje, ponuda crikveničkih gastro specijaliteta u kombinaciji s neizostavnom kapljicom vina, slikarska radionica, kreativna mjesta za fotografiranje, prikazivanje starih fotografija i videa o Crikvenici, kao i jedno iznenađenje, a i naši najmlađi mogu biti zadovoljni jer će uživati u radionicama, plesu, jahanju magaraca, predstavama, face paintingu i sličnim sadržajima.
Klapa “Sveta Jelena”, Klapa “Sveti Jakov”, Klapa “Kala”, “Trio Crikvenica”, “Klamaruša”, “Allegro”, “Duo Mirakul”, “Mistral”, Neven Barac, Đoni & Vojko, Marino Ferenčić, Teo Mandžuka, KUD “Neven” Selce, KUD “Dr. Antun Barac”, KUD “Vatroslav Lisinski” – naše su glazbene zvijezde čiji će se nastupi savršeno uklopiti u crikveničke kale.

Vidimo se uskoro na „Mojoj maloj kali“, kada centar zbivanja postaje stara gradska jezgra, romantične kale i dvorišta. Osluhnite i dopustite im da vam ispričaju svoje priče i tajne – svidjet će vam se!

Skip to content