Uskoro kreće isplata božićnice za korisnike mirovina
Kategorija:
Novosti

Briga o sugrađanima starije životne dobi važan je segment te jedan od načina na koji im se možemo odužiti za sve trenutke i godine koje su oni proveli brinući o nama i osiguravajući nam sve što nam je bilo potrebno dok smo odrastali.

Kako bi svim korisnicima mirovina uljepšali predstojeće blagdane, Grad Crikvenica će im i ove godine isplatiti božićnice. Korisnici mirovina čija je mirovina 2.500,00 kuna ili manje, dobit će 300,00 kuna božićnice od Grada Crikvenice – kazala je zamjenica gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović.

Kao i prošle godine, a vodeći računa o zaštiti zdravlja naših sugrađana, i ove godine podjela božićnica vršit će se u poslovnici FINA-e u Crikvenici u razdoblju od 29.11.– 28.12.2021. godine. Za preuzimanje božićnice, potrebno je u navedenom razdoblju doći u poslovnicu FINA-e u Crikvenici, ponijeti sa sobom osobnu iskaznicu te dokument iz kojeg je vidljiv OIB (na primjer: zdravstvena iskaznica).

Korisnici mirovina nisu obvezni osobno preuzeti božićnicu. Za njih to može učiniti i netko drugi  uz obvezno predočenje vlastite osobne iskaznice te predočenje osobne iskaznice umirovljenika za kojeg se podiže božićnica kao i dokument iz kojeg je vidljiv OIB korisnika božićnice.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti na broj tel. 051/ 455-483

Skip to content