Zabava za sve generacije
Kategorija:
Novosti

Zavirite u raspored naših ovotjednih događanja za sve generacije – vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe.

07.8.2023. | 21:00 – Crikvenica, centar
08.8.2023. | 21:00 – Selce, centar

Glazbene ljetne večeri
Ima li boljih mjesta-domaćina od Crikvenice i Selca za večeri pune dobre glazbe, ugodnoga druženja, šumova mora, mediteranskog mirisa u zraku?
Zabavljat će nas talentirani glazbenici izvodeći poznate svjetske hitove. Jer glazba ovdje drugačije zvuči. U ponedjeljak, 7.8., u centru Crikvenice nastupa glazbeni sastav „Splash“, a u utorak, 8.8., u Selcu će nas zabavljati trio „Mareta“.

07.8.2023. | 19:00 – Jadranovo, uvala Grabrova
08.8.2023. | 19:00 – Selce, centar
10.8.2023. | 19:00 – Selce, centar

Primorska noć
Tijekom ljetnih mjeseci u centru Crikvenice, Selca, ali i Jadranova, organizira se zanimljivo događanje pod nazivom „Primorska noć“. Izlagači će se pohvaliti svojim domaćim proizvodima, poput sira, meda, džema, rakije ili likera koji će poškakljati vaše ukusne pupoljke i probuditi u vama sjećanje na stara vremena. Ne smijemo zaboraviti tradicionalne rukotvorine, koje će vas podsjetiti na vremena kada je igra značila mnogo više nego danas. Vesela je ta naša „Primorska noć“, jer mjesta odišu nekom posebnom energijom. Spoj tradicije s prizvucima tradicionalnih primorskih pjesama svakako će ostaviti trag u sjećanju na vaš odmor, a nekako smo sigurni da ćete ovdje pronaći nešto zbog čega ćete se poželjeti ponovno vratiti.

Selce, centar
9.8.2023. | 20:00

Večer ribarske tradicije
Vrijednu ribarsku baštinu i važan dio ovdašnje povijesti pretočili smo u zanimljivo i edukativno događanje na otvorenom. U opuštenoj atmosferi iskusne ruke ribara pokazat će vam vještinu ribarenja i pletenja mreža, a druženje će dodatno začiniti kapljica dobrog vina i pokoja marinirana srdelica.

Jadranovo, riva Mulina
3.8.2023. | 21:00

Melodije s okusom mora
Znate li kako zvuče melodije s okusom mora? Pronašli smo dva savršena mjesta na kojima glazba zvuči još bolje i još više zagrijava naša srca. Čudesna obalna mjesta Dramalj i Jadranovo savršeni su domaćini takvim događajima. Prekrasna priroda, šum mora i romantična atmosfera daju dobro poznatim melodijama sasvim novu dimenziju. Ovotjedna pozornica na otvorenome je predivna riva Mulina u Jadranovu, a zvijezda večeri Martina Majerle.

Selce, centar
11.8.2023. | 20:00

Summer in Kvarner
FOLKLORNI FESTVAL – Centrom Selca vladat će susret ljepota različitih kultura. Očekuje nas nekoliko sati vrhunskoga doživljaja i uživanja u tradiciji, glazbi i plesu. U bogatom i dinamičnom programu sudjelovat će veliki broj izvođača iz raznih zemalja okupljenih u folklorne i plesne skupine, zborove, puhačke orkestre i mažoretkinje.

Dramalj, lučica Bršćanovica
11.8.2023. | 20:00

Večer klapske pjesme
Ima li ljepše prirodne pozornice od pitoreskne lučice u Dramlju? Dobrodošli ste uživati u predivnim pjesmama u izvedbi klapa. Vidimo se!

Crikvenica, centar
11.8.2023. | 21:00

Groovy Nights
Ako do sada još niste, upoznajte naše kreatore vrhunske zabave i dobroga groovea. Glazbeni sastav „Grooversi“ su tu kako bi vam tijekom srpnja i kolovoza dizali razinu endorfina. Pripremite plesne cipele, uvježbajte glasnice jer vaš je zadatak da Trg Stjepana Radića održavate u najboljoj plesnoj atmosferi.

Crikvenica, hotel Kvarner Palace
12.8.2023. | 08:00

Teniski turnir
Ovaj atraktivni turnir održava se isključivo za rekreativce. Dođite i podržite svoje favorite!

Crikvenica, plaža Podvorska
12.8.2023. | 19:00

Underdog Marathon
„Underdog Marathon“ je prvi puta održan 2017. g i održava se svake godine u kolovozu kao jedinstvena prilika za ljudsko-pseće parove da se zajedno natječu u amaterskom aquathlonu. Ovogodišnji maraton održat će se 12. kolovoza u Crikvenici u organizaciji „Monty’s Dog Beacha“ – kreatora psećih doživljaja u Crikvenici i na otoku Rabu.

Crikvenica, plaža Balustrada
12.8.2023. | 21:00

Open Air Cinema
Cijeli ste dan uživali u suncu i kupanju u moru, a sada biste s ekipom uživali uz dobar film i kokice? Nema problema, ostanite gdje jeste jer smo za vas i ove godine pripremili kino u prvom redu do mora. Da, dobro ste pročitali, kino dvorana bit će poznata crikvenička plaža Balustrada na kojoj ćete moći uživati u projekciji aktualnih filmskih hitova subotama tijekom srpnja i kolovoza. U subotu, 12.8., na redu je filmski hit „Dune“. Treba li Vam bolja pozivnica?

Selce, centar
12.8.2023. | 21:00

Tribute Nights
Ljetne večeri volite iskoristiti za uživanje u glazbenim evergreenima? Odlično – imamo pravu lokaciju za vas! Obala hrvatskih branitelja ove godine postaje velika ljetna pozornica na kojoj će tribute bendovi izvoditi neke od svevremenskih glazbenih hitova. Prepustite se ugodnoj atmosferi, zaplešite i zapjevajte s nama. S vama će biti Disco Magic Band!

Crikvenica, centar
13.8.2023. | 21:00

Summer Dance
Noć posvećena plesu zasigurno će i vas rasplesati! Glazbeno-scenski spektakl riječke plesne škole „Dansel“, pod vodstvom Elija Bašana, zasigurno će biti nezaobilazno odredište za sve ljubitelje glazbe i raznovrsnih plesnih stilova. Probudite svoja osjetila i uspavane mišiće.

Skip to content