Zašto odabrati Keks Pay režije?
Kategorija:
Novosti

U vremenu digitalizacije kao i povećane svijesti o nužnoj potrebi smanjenja upotrebe papira, za sve ljubitelje jednostavnih rješenja kao i ljubitelje planeta osmišljen je Keks Pay.

U kreiranju aplikacije Erste banka nije posegnula za slatkim keksima, već frazemom Dok si rekao keks… koji se koristi kao oznaka iznimno brzoga djelovanja u jednome potezu. Upravo je to obilježje ove aplikacije koja na siguran način osigurava plaćanje jednim potezom prsta dok kažeš keks. Ona je učinkovit i lako dostupan put za podmirivanje računa koji se odnose na Grad Crikvenicu, Osnovnu školu Zvonka Cara Crikvenica i Osnovnu školu Vladimira Nazora Crikvenica te Dječji vrtić Radost Crikvenica.

Keks Pay je jednostavna, besplatna aplikacija kojom šalješ ili primaš novac, plaćaš račune, a nudi i brojne druge kreativne i u svakodnevici neophodne usluge. Unutar Keks Paya nalazi se više usluga, a jedna od njih jest Keks Pay režija. Što valja napraviti kako bi platio račune dok si rekao ili rekla keks? Nakon besplatnoga preuzimanja aplikacije na svoj mobilni uređaj odaberi opciju Keks Pay režije te slijedi upute. Dodaj svoju debitnu ili kreditnu karticu te počni plaćati svoje račune posve sigurno i bez naknada. Plaćanje se sastoji od skeniranja barkoda jedne ili više uplatnica zaredom ili plaćanja jednim potezom prsta. Neovisno u kojoj si banci, ova usluga bit će lako dostupna.

Poticaj za aktiviranje Keks Paya svakako leži u brzini, funkcionalnosti, preglednosti i dostupnosti sadržaja te sigurnosti transakcija, a ne zaboravimo ni ekološku komponentu – brigu za stabla.

Uživaj u ovoj poslastici te prigrli keksanje kao novi oblik plaćanja.

Više o aplikaciji saznaj na: https://www.kekspay.hr/

Skip to content