Drugi krug dodjele bespovratnih sredstava poduzetnicima
Kategorija:
Novosti

Lijepa vijest za sve poduzetnike s područja grada Crikvenice – svi prijavljeni poduzetnici, koji su imali potpune i na vrijeme predane prijave, ostvarili su pravo na dobivanje bespovratnih sredstava za poticanje poduzetništva.

Danas, 13. prosinca su u Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice potpisani netom spomenuti ugovori u visini od oko 430.000,00 kuna. Potpisivanje ukupno 31 ugovora bilo je organizirano u dvije grupe, u 10:00 i 11:00 sati uz obvezno predočenje COVID potvrda.

Kroz ovaj krug dodjela, rebalansom su osigurana sredstva za sve poduzetnike s rezervne liste, odnosno nakon potpisivanja ugovora potporama su pokriveni svi poduzetnici s područja grada koji su se prijavili na javni poziv.

Ukupni iznos dosad dodijeljenih potpora (u svibnju i srpnju 2021.g.) je 478.831,95 kuna, a danas će biti dodijeljeno još 427.441,18 kuna što znači da će u ovoj godini biti dodijeljene potpore u iznosu nešto većem od 900.000,00 kuna.

Pročelnica Jasna Perhat pozdravila je u ime Grada Crikvenice sve poduzetnike koji su došli na potpisivanje ugovora te objasnila proceduru po kojoj do kraja godine mora nastati trošak za određenu mjeru, a dokumentacija kojom se to dokazuje mora biti dostavljena u Grad najkasnije do 10. siječnja iduće godine.

Popis svih poduzetnika koji su dobili potpore u drugom krugu po ukupno 36 različitih mjera, šaljemo kao dodatak ovog priopćenja.

Dodatak: Poduzetnici lista

Skip to content