Monty’s Dog Beach and Bar u Crikvenici – prvi i najbolji!
Kategorija:
Nekategorizirano

Znate li gdje je najbolja plaža za pse u Hrvatskoj? Nalazi se u lučici Podvorska u Crikvenici, a ime joj je Monty’s Dog Beach and Bar.

Glavne zvijezde ove plaže ne hodaju na dvije noge, ne govore (bar ne nama razumljivim jezikom), ali piju pivo. Da, dobro ste pročitali, nije šala. Ova je plaža dobila originalan i jedinstven sadržaj u Hrvatskoj, ali i u svijetu – prvi kafić za pse. Koncesionari, mladi bračni par Ruby i Igor Montanari-Knez, ujedno su i vlasnici hotela za pse u nedalekome Križišću. Osmislili su sadržaje i ovu sjajnu plažu pretvorili u savršeno mjesto za odmor s kućnim ljubimcima. Osim kvalitete i inovativnosti, posebno veseli i činjenica da se na plaži svi osjećaju dobrodošlo, ugodno i opušteno. Baš kako treba i biti.

Sada bez brige možete opušteno popiti kavu, a vaš četveronožni prijatelj pseću pivu ili ljekoviti čaj. Neće ostati ni gladan, jer u ovome kafiću može i gricnuti čips za pse po njegovom guštu, a kažu da su posebno popularni pseći sladoledi.

Ovdje psi uživaju u svakome trenutku. Nakon kupanja, ronjenja i surfanja po moru, slijedi osvježenje pod tušem, a potom je vrijeme za zajedničku siestu i opušteno izležavanje u hladu. Igra i zabava nikada ne prestaje, a jednako je uzbudljivo u moru i na kopnu.

Spontani, veseli, zaigrani, jednako simpatični u trku, igri s novim prijateljima ili za šankom svoga kafića, psi kod Montyja proživljavaju odmor iz snova. Zanima vas kako zaista izgleda dan na plaži iz perspektive vašega ljubimca? Zahvaljujući go-pro kameri koja je dio ponude Monty’s Dog Beach and Bara, uvjerit ćete se koliko mu je zabavno i uzbudljivo.

Monty’s Dog Beach and Bar oduševljava mnoge simpatične “lajavce” i njihove vlasnike, a na vama je da što prije provjerite zašto.

Povedite vašega psa na Rivijeru Crikvenicu, pravu pet friendly ili, ako vam je draže, vau-vau destinaciju. Destinaciju koja ima sve što vam treba, a to su, prije svega, pet friendly smještaj (hoteli, apartmani, ostale vrste smještaja),  frizer za pse, veterinar i, naravno, već spomenuta najljepša i svakako najkul pseća plaža.

Uživat ćete zajedno, garantiramo.

PREUZMITE BROŠURU:

Skip to content