Plan Aktivnosti za 2024. godinu u projektu Zdravi Grad Crikvenica

Grad Crikvenica s dugogodišnjim angažmanom u projektu Zdravi grad i dalje posvećeno provodi aktivnosti s ciljem promicanja zdravog načina života među stanovnicima.

Kroz godine smo, u suradnji s brojnim volonterima i suradnicima, organizirali niz inicijativa koje su usmjerene na podizanje svijesti o važnosti očuvanja fizičkog i psihičkog zdravlja.

Ponosno naglašavamo punopravno članstvo Grada Crikvenice u Hrvatskoj mreži zdravih gradova, što predstavlja odraz našeg kontinuiranog zalaganja za dobrobit zajednice.

Na temelju Plana za zdravlje i socijalno blagostanje Grada Crikvenice za razdoblje 2023. – 2026., izrađen je plan aktivnosti za 2024. godinu. Ovaj plan, usklađen s navedenim strateškim dokumentom, obuhvaća raznolike aktivnosti namijenjene svim dobnim skupinama građana.

U nastavku je dostupan detaljan prikaz planiranih događanja. Kroz organizirane događaje, radionice i sportske aktivnosti, želimo potaknuti građane na integraciju zdravih navika u svakodnevni život.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane građane da prate objave našeg službenog web portala te se pridruže aktivnostima koje odražavaju našu posvećenost stvaranju zdravijeg i održivijeg okoliša za sve.

PRIVITAK:

Skip to content