Održane prve edukacije u projektu “Edukacijom do uspjeha”

Prve edukacije u sklopu ovogodišnjeg projekta „Edukacijom do uspjeha“ održane su 2. ožujka u Gradskoj vijećnici, a svi zainteresirani edukacije su mogli pratiti i online, uživo na Facebooku i YouTubeu gdje su snimke trajno dostupne. Ivona Blažević iz Poduzetničkog centra „Vinodol“ predstavila je mogućnosti za poduzetnike iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti RH do 2026. g.

Pozitivnu poduzetničku priču predstavio je Marin Klarić, poduzetnik početnik koji je s partnerom pokrenuo proizvodnju lokalnog craft piva Kirica u Driveniku. Kvalitetu piva su prepoznali i stručnjaci na međunarodnom natjecanju craft pivovara, što je ovoj mladoj lokalnoj pivovari dalo dodatan „vjetar u leđa“.

Predstojnik Područne službe HZZ-a Rijeka Željko Marković predstavio je Program potpora HZZ-a u 2022. g., a voditeljica Područnog ureda za Primorje i Gorski kotar Vesna Bartolović Stančić predstavila je subvencionirane kreditne linije HAMAG BICRO-a / HBOR-a.

Sve prezentacije s prvog modula edukacija su u privitku ove obavijesti.

Iduće srijede poduzetnike čekaju nove zanimljive teme – popularna „šaptačica“ obrtnicima i poduzetnicima Đurđica Mostarčić obradit će aktualnosti iz života poduzetnika i odgovoriti na pitanje  „Biti ili ne biti poduzetnik – pitanje je sad“. Odgovarat će na pitanja poduzetnika koja će, vjerujemo, biti brojna i zanimljiva. Predstavnica Obrtničke komore PGŽ, prof. Tamara Dukić, održat će edukaciju na temu „Podizanje poduzetničke kulture u društvu“.

Podsjećamo da edukacije počinju srijedom u 17:00 sati uživo u Gradskoj vijećnici, a prijenos možete pratiti na Facebook stranici Grada Crikvenice i YouTubeu.

Organizator programa edukacija „Edukacijom do uspjeha“ je Grad Crikvenica, a suorganizator Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine.

Prilog Kanala RI – Edukacijom do uspjeha

PRIVITAK:

GALERIJA:

Skip to content